Kućni red

Cool Stay Istria @Port

Dobro nam došli!

Želimo vas upoznati sa kućnim redom kako bi vam boravak u našemu apartmanu bio ugodan, a za sve dodatne obavijesti pročitajte knjigu informacija ili se obratite domaćinu.


Tijekom boravka, za sve informacije i pomoć, domaćini vam stoje na usluzi.

Smještajna jedinica je na raspolaganju od 14.00 sati na dan dolaska do 11.00 sati na dan odlaska.

Gosti prilikom rezervacije i dolaska u smještajnu jedinicu pristaju dati na uvid isprave o identitetu (putovnica ili osobna iskaznica) odnosno osobne podatke (ime i prezime, vrstu i broj identifikacijske isprave, spol, državu i adresu prebivališta i rođenja, državljanstvo i datum rođenja) u svrhu evidencije turista u informacijski sustav turističkih zajednica RH za prijavu i odjavu turista – eVisitor.

Apartman Cool Stay @Port predviđen je i registriran za smještaj maksimalno 4 osoba. Goste tijekom dana mogu posjećivati njihovi prijatelji međutim gosti su o tome dužni obavijestiti vlasnika. Neprijavljeni gosti nemaju pravo noćiti u smještajnoj jedinici.

Prilikom svakog napuštanja smještajne jedinice molimo goste da isključe električna trošila, zatvore slavine, zatvore prozore (u slučaju eventualnog nevremena) i zaključaju sva vrata.

Posebno molimo goste da isključuju klima uređaje kada nema nikoga u kući, odnosno kad su istodobno otvoreni prozori i vrata.

Domaćin nema pravo u odsutnosti gosta ulaziti u iznajmljenu smještajnu jedinicu. Iznimku predstavljaju osobite okolnosti u kojim je neophodno ući unutra radi sprječavanja nastanka moguće štete ili opasnosti. O svom ulasku vlasnik je dužan izvijestiti goste u prvom slijedećem kontaktu. U slučaju opravdane sumnje domaćina da je bila napravljena šteta i kada opravdano sumnja na kršenje pravila kućnog reda, gosti su obavezni omogućiti mu ulazak u smještajnu jedinicu radi provjere. Umoljavaju se gosti da tijekom boravka u apartmanu i na vanjskim prostorima objekta ne stvaraju buku, a posebno za vrijeme noćnog odmora od 23.00 – 08.00 sati ujutro. Osim što se apelira na primjereno ponašanje odraslih, molimo goste da pripaze na ponašanje djece prilikom igre.

Posteljina je uključena u cijenu boravka i mijenja se kod svake smjene gostiju, a gostima koji ostaju više od 7 dana daje se čista posteljina svakih 7 dana.

Za vrijeme boravka gosti se sami brinu o redu i čistoći smještajne jedinice. Poželjno je da se pri odlasku apartman ostavi u onakvom stanju u kakvom je zaprimljen. Temeljito uređenje i čišćenje apartmana vrši domaćin pri svakoj smjeni gostiju. Završno čišćenje uključeno je u cijenu boravka.

Umoljavaju se gosti da vode brigu o svojim stvarima i dragocjenostima ostavljenim u smještajnoj jedinici, jer domaćin za njih ne odgovara.

Unutar apartmana nije dozvoljeno pušenje, a iz sigurnosnih razloga niti paljenje svijeća, te smo vam zahvalni što se toga pridržavate.

Nije dopušteno premještati namještaj unutar smještajne jedinice ili iznositi opremu iz interijera izvan apartmana (stolice iz kuhinje na terasu, ručnike ili pokrivače namijenjene za apartman na plažu i sl.).

U slučaju kvara na opremi ili uređajima u sklopu smještajne jedinice, molimo vas da odmah obavijestite domaćina, te će se isti nastojati ukloniti u najkraćem mogućem roku.

Veoma smo vam zahvalni:

  • Zato što u WC školjku ne bacate ništa osim toaletnog papira.
  • Zato što se pridržavate ovog kućnog reda :)

Želimo Vam ugodan boravak!

Klaudija & Deni